انواع شیرینی جات سنتی در ترکیه
نام شیرینی جات سنتی معروف ترکیه به شرح زیر هستند:
انواع حلوا (Helva)-باقلوا (Baklava)-کدایف (Kadayif)- سوتلو ( Sütlü Nuriye) ,-لوقما (Lokma)-روانی (Revani)-قورابیه (Kurabiye)-تولومبا (Tulumba)-محلبی (Muhallebi)-سوتلاچ (sütlaҫ)-کشکول (Keșkül)-زرده (Zerde)-عاشور (Asure) که از دسرهای معروف بوده و در مناسبات مذهبی پخته می شود .
چای ، دوغ یا آیرن (Ayran) و قهوه از نوشیدنی های محبوب مردم این کشور است.
انواع پیش غداها مثل (Çorba)
پیش غذای محبوب ،انواع سوپ یا چوربا است که پررواج ترین آنها سوپ عدس قرمز به نام مرچیمک شورباسی (Mercimek Çorbasi) و تارخانا شورباسی (Tarhana Çorbasi) هستند.
کباب های ترکی :
از معروفترین غذاهای ترکیه،کباب ها هستند به طوریکه یکی از مشخصه های ترک ها در دنیا می باشد و معروف ترین آنها آدانا، کباب و کباب هایی هستند که در اجاقهای سفالی طبخ می شوند. دونر کباب (Döner kebab)- اسکندر کباب (İskender kebab)- اسکندر افندی (İskender Efendi) نام دیگر کباب های معروف ترکها هستند .