تنوع غذایی در ترکیه

انواع شیرینی جات سنتی در ترکیه

نام شیرینی جات سنتی معروف ترکیه به شرح زیر هستند:

انواع حلوا (Helva)-باقلوا  (Baklava)-کدایف (Kadayif)- سوتلو ( Sütlü Nuriye) ,-لوقما (Lokma)-روانی (Revani)-قورابیه (Kurabiye)-تولومبا (Tulumba)-محلبی (Muhallebi)-سوتلاچ (sütlaҫ)-کشکول (Keșkül)-زرده (Zerde)-عاشور (Asure) که از دسرهای معروف بوده و در مناسبات مذهبی پخته می شود .

چای ، دوغ یا آیرن (Ayran) و قهوه از نوشیدنی های محبوب مردم این کشور است.


شیرینی جات سنتی ترکیه|تنوع غذایی ترکیه

انواع پیش غداها مثل (Çorba)

پیش غذای محبوب ،انواع سوپ یا چوربا است که پررواج ترین آنها سوپ عدس قرمز به نام مرچیمک شورباسی (Mercimek Çorbasi) و تارخانا شورباسی (Tarhana Çorbasi) هستند.

 

پیش غذاهای ترکیه| تنوع غذایی ترکیه

کباب های ترکی :

از معروفترین غذاهای ترکیه،کباب ها هستند به طوریکه یکی از مشخصه های ترک ها در دنیا می باشد و معروف ترین آنها آدانا، کباب و کباب هایی هستند که در اجاقهای سفالی طبخ می شوند. دونر کباب (Döner kebab)- اسکندر کباب (İskender kebab)- اسکندر افندی (İskender Efendi) نام دیگر کباب های معروف ترکها هستند .

 

 کباب های ترکی|تنوع غذایی ترکیه